Tapahtumaehdot

Ostamalla lipun Särkän Märkä 2024 – tapahtumaan virallisen lipunvälittäjän (kide.app), kampusmyyntien, oman ainejärjestösi tai muiden kolmansien osapuolten kautta, olet velvollinen noudattamaan tapahtumaehtoja.

Tapahtumalippu sisältää tapahtuman Särkänniemessä sekä jokaisessa lipussa erikseen osoitetut jatkot. Lippu ei täten ole rinnastettavissa tietyn artistin keikkalippuun, jolloin yksittäisen artistin peruuntuminen ei ole peruste lipun palauttamiselle tai hyvittämiselle. Särkän Märkä pidättää oikeuden muutoksiin tapahtuman ohjelmassa, aikatauluissa ja muissa järjestelyissä. Muutoksista ilmoitetaan tapahtuman nettisivuilla osoitteessa sarkanmarka.fi ja Instagramissa @sarkanmarka.

Maksettuja lippuja tai rannekkeita ei vaihdeta tai lunasteta takaisin. Särkän Märkä ei korvaa hävinneitä, varastettuja tai tuhoutuneita rannekkeita.

Lippujen jälleenmyynti tapahtuu ostajan ja myyjän omalla vastuulla.

Särkän Märkän lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä tapahtuman brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita tapahtuman järjestäjän kanssa erikseen.

Tapahtuma on K-18 ja suunnattu opiskelijoille. Särkänniemessä ja jatkoilla on oltava valmis todistamaan täysi-ikäisyys henkilöllisyystodistuksella.

Tapahtuma-alueella valo- ja videokuvataan markkinointitarkoituksia varten.

Särkän Märkä on häirinnästä vapaa tapahtuma. Ostaessasi lipun tapahtumaan sitoudut noudattamaan näitä ehtoja sekä yleisiä järjestyssääntöjä. Niiden rikkominen voi olla peruste tapahtumasta poistamiseen.